May

"Dünyada karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakarlığın simgesi annelerdir". Üzerimizde büyük emeği olan annelerimizin "Anneler Günü" kutlu olsun.

Eğitimin en büyük destekçilerine; ‬ ‪Sonsuz sevgi ve saygıyla... ‬ ‪#AnnelerGünü

May

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

3 -14 Haziran 2024 Tarihleri arasında sorumluluk sınavları yapılacaktır.

Sorumlu dersi bulunan öğrencilerimizin sorumlu oldukları derslerden 27 Mayıs 2024 Pazartesi gününe kadar

idareye dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Mrt

Aşağıda belirtilen yazımız doğtultusunda İşletme Yetkililerimizden birisi ile yapacağımız toplantıya katılım yapanızı bekliyoruz.

İyi çalışmalar dileriz.

Şbt

2024 ŞUBAT AYI TEK DERS SORUMLULUK SINAVI PROGRAMI SINIF LİSTESİ VE SORUMLULUK DERS PROGRAMI

aşağıdaki bağlantıda yayınlanmıştır.

Şbt

Öncelikle menülerimiz kısmından E-MESEM menüsünde yer alan istenilen evraklara ulaşabilirsiniz.

Ayrıca aşağıdaki bağlantılardan da istenilen evraklara da doğrudan ulaşabilirsiniz.

Ara

01.01.2024 tarihinden itibaren uygulanacak Sınıflarımızın Haftalık Ders Programı yayınlanmıştır.

Aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem 2. Ortak Sınavlar için  takvimi yayınlanmıştır.

Ekm

2023-2024 yılı 1. dönem ortak sınav takvimimiz belirlenmiştir.

Aşağıdaki bağlantııya tıklayarak dosyaya ulaşabilirisiniz.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

29 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.00'da 9,10,11 ve 12. Sınıfların katılacağı (her sınıf seviyesine göre) "Deneme Sınavları" yapılacaktır.

Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerimiz ,Sınıf Rehber Öğretmenlerimize 25 Ekim 2023 Çarşamba gününe kadar bilgi vermeleri gerekmektedir.
Tüm öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

#GüçlüTürkiyeİçinMeslekiEğitim
#BizdenMühendisOlur

Eyl

Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı resmi yazısı aşağıda yayınlanmıştır.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Eyl

AMP 9. Sınıflarımız için Alan tercihlerinin nasıl yapılacağı aşağıdaki videoda belirtilmiştir.

Velilerimizin ve öğrencilerimize bilgi verilmesinde yarar vardır. Ayrıca videonın altında da Alan tercihi takvimine de dikkat edelim.

Eyl

18.09.2023 tarihinden itibaren uygulanacak sınıflarımızın programı yayınlanmıştır.

Aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı sınılarımızın El programı yayınlanmışıtr.

Eyl

Eylül dönem sorumluluk ve tek ders sınavı programımız yayınlanmıştır.

Eyl

e-Devlet uygulamanıza girip “ÖĞRENCİLİK BELGESİ” sorgulayarak çocuğunuzun hangi şubede kayıtlı olduğunu görebilirsiniz.

Okul web sayfasında yayımlanan “DERS PROGRAMINDAN” şubesine göre nerede ders yapacağını öğrenebilirsiniz.