T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / ÇUKUROVA - Kurttepe Şehit Ali Öztaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Teknofest kapsamında düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında aracımız Wolfmobil Türkiye performans altıncısı ve Kurul Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

#MadeinKurttepe Teknofest kapsamında düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında aracımız Wolfmobil Türkiye performans altıncısı ve Kurul Özel Ödülü'nün sahibi oldu. WOLFMOBIL’in tasarım ve üretimi okulumuz Bilişim, Elektrik-Elektronik, Makine, Metal ve Mobilya alanlarının ortak çalışması sonucu kendi okulumuzun öğretmen ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. WOLFMOBIL’in üretimine, Eylül 2022’de 3 boyutlu tasarımla başlayan çalışmalardan sonra Aralık 2022’de atölyelere geçildi. Kaynak işlemlerinden, profillerin kesilmesine, kabuğun kalıbından zımparalanmasına ve boyanmasına, araç kontrol sisteminin kod yazımından, elektrik aksamına kadar her noktada öğretmen ve öğrencilerimizin emekleri ile üretilen WOLFMOBIL, yerli üretim elektrikli araçlar için bir prototip niteliğindedir.

Bir meslek lisesi olarak kendi imkânlarımız ve bilgi birikimimiz ile ürettiğimiz araçla ve yarışmada gösterdiğimiz performansla gurur duyuyoruz ve #MilliTeknolojiHamlesi’nde biz de varız diyoruz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Teşekkürler İhsan Kaya @ihsankaya16 Murat Türkaslan @mtrkslan Sezgin Erkeğin Erdal Batan @erdalelifbatan İsmail Çolak Serdar Oğuz @serdarcaksakoguz Alpnur Aktürk Kaya @alpnurakaya Mehmet Emin Dinçkurt Öğrencilerimiz: Yusuf AKMAN Berat ÖZNEK Mert AKIN #Bizdenbirşeyolur #GüçlüTürkiyeİçinMeslekiEğitim #GelecekMeslekiEğitimde #Teknofest #TEKNOFEST2023 #yerlivemilli @meslegimhayatim @adanavaliligi @adana_mem_arge @teknofest #milliteknolojihamlesi
02-05-202302-05-202302-05-202302-05-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.05.2023 - Güncelleme: 14.05.2024 19:19 - Görüntülenme: 227
  Beğen | 21  kişi beğendi