ADANA / ÇUKUROVA - Kurttepe Şehit Ali Öztaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUM TEMİZ

17-12-2020

Kurttepe Şehit Ali Öztaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Okulum Temiz Belgesini" almıştır.

MEB ve TSE arasında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İşbirliği Protokolü" kapsamında yapılan denetimler neticesinde okulumuzda yapılan çalışmalar ve alınan tedbirlerle "Okulum Temiz Belgesini" almaya hak kazandık.

30.000 metrekare açık alan, 11.200 metrekare kapalı alan ve 4 Bloktan oluşan okulumuzda titiz ve özverili çalışmaları ile emeği geçen Müdür Yardımcımız  Rabia ABAY'a, Teknik Müdür Yardımcımız Yaşar GÜL'e,Müdür Yardımcılarımıza, Alan Şeflerimiz Yalçın SEVİNÇ, Suphi TUNÇ, İhsan KAYA, Mehmet ATAOĞLU, Ulvi Hikmet GÜLBUDAK, Bahadır Şehmus SEFERBEYOĞLU Cem İLÇE, Tolga ZÖHRE, Ş. Mehmet TOPUZ'a, Atölye Şeflerimize,Öğretmenlerimize, Hizmetlilerimize ve bu belgeyi almak için yapılan çalışmalarda ekibimizin ihtiyacı olan her türlü malzemeyi temin edip bizleri cesaretlendiren ve çalışmalarda aktif rol alan Okul Müdürümüz Mehmet Emin DİNÇKURT'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

BAŞARI EKİP İŞİDİR.

Yayın: 17.12.2020 - Güncelleme: 17.12.2020 20:48 - Görüntülenme: 347